Over ons

Voor je hond natuurlijk!

Welkom bij de Voor je hond Natuurlijk webshop!

Voor je hond natuurlijk is een online winkel die zich alleen richt op alle benodigdheden voor honden. Bij ons vind je van alles wat je hond nodig heeft om een lekker leven te hebben.

Wij hebben in ons assortiment alleen artikelen waar wij achterstaan.

Voor het ontspannen en slapen hebben wij natuurlijk prachtige hondenmanden, heerlijke hondenkussens om op te liggen en natuurlijk mogen we hondendekens ook niet vergeten. Naast alle gangbare items zoals riemen, halsbanden en speelgoed voor je hond hebben wij ook een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten met o.a. borstels voor de vacht, shampoo of een leuke tandenborstel voor een lekkere frisse bek.

Ben je opzoek naar de juiste voeding voor je hond? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres, wij hebben een breed assortiment aan hondenbrokken, versvoer, en hondensnacks.

Ga je even weg van huis en wil je je hond toch veilig kunnen achterlaten? Kijk dan eens bij onze benches wellicht zit er een passende oplossing voor jouw hond bij.

Je weet natuurlijk zelf het beste wat je hond het lekkerst, prettigst of leukste vind, wij doen ons best om je te helpen met het maken van de juiste keuze.

Wij wensen je veel plezier met het shoppen op onze site.

Benches

Sommige mensen denken dat het gebruik van een bench zielig is voor de hond. Het tegendeel is waar. Het instinct van honden zorgt ervoor dat ze zich graag terugtrekken in een hol.

Voeding

Ons assortiment in voeding is erg divers. Wij verkopen diepvriesvoer, snacks, nat- en droogvoer.

Speelgoed

Bekijk ons speelgoed assortiment met allemaal verschillende speeltjes voor jouw hond!

Verzorging

Ons verzorgings-assortiment bestaat uit verschillende productcategorieën zoals bestrijdingsmiddelen, geneesmiddelen, kammen en borstels, shampoo, toiletartikelen en verzorgingsartikelen

Riemen

Wij hebben in ons riemen en halsbanden assortiment allerlei verschillende riemen en halsbanden. Zo heb je riemen en halsbanden met nylon, leer, kunstleer en lichtjes.

banken/kussens/dekens

Opzoek naar een lekker zacht kussen voor je hond? Of juist zo'n mooie mand? Bekijk de verschillende artikelen door hierboven te klikken.

Product added!
The product is already in the wishlist!

Shopping cart

close